top of page
JONGEHELDENTOUR '21
JONGEHELDENTOUR '21

za 28 aug

|

Goes

JONGEHELDENTOUR '21

Tof dat je meerijdt met de JONGEHELDENTOUR. Je ontvangt snel meer informatie, het programma en in de bijlage de route die we op 28 augustus gaan rijden. Tot dan!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & locatie

28 aug 2021, 10:00 – 18:00

Goes, 's-Gravenpolderseweg 114, 4462 RA Goes, Nederland

Gasten

Belangrijk om te weten

Tijdens de JONGEHELDENTOUR rijd jij samen met een chronisch ziek kind, een jonge held, een mooie route door Zeeland. Zowel jij als het kind zullen volop genieten van jouw prachtige sportwagen. Even geen zorgen en beperkingen, maar vrijheid en plezier! Laat de motor maar een keer brullen, trek maar eens snel op, maar wat je ook doet: rijd veilig en houd je aan de verkeersregels!

Tijdens de rit ben jij verantwoordelijk voor je passagier. Maar wees gerust: Stichting JONGEHELDEN laat alleen kinderen toe die fit genoeg zijn om deze rit goed te doorstaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over medische noodgevallen. En doet er zich onderweg toch iets op, dan is er altijd hulp nabij. De ouders/begeleiders van de kinderen worden namelijk ook bij deze dag betrokken. Ze zijn in ieder geval aanwezig op de stopplaatsen en nemen daar de verantwoordelijkheid voor het kind weer van je over.

deel dit evenement

bottom of page